7mcsptomqlws3lxbazga

KÄRLEK UTAN VILLKOR

Där det finns kärlek finns det liv. "Mahatma Gandhi"

Efter över 24 år av utövande av de flesta spirituella discipliner kommer villkorlös kärlek alltid tillbaka till mig. Det är inte svårare än så. Är du i kärlek, tillåter du dig själv kärlek, älskar du dig själv så att du kan älska dina barn på rätt sätt, du kan älska och förlåta din familj och dina medmänniskor.

Men hur kan vi hålla frekvensen av villkorslös kärlek i vår vardag? Ibland i vår stressiga vardag är det lätt att reagera och snabbare än du tror kan du hamna i en negativ spiral som kan vara svårt att komma ur.

Villkorslös kärlek behöver inte låta som en kliche om du kan känna på den och få redskapen till att återfinna den på egen hand och bygga upp den specifika energin så kommer du att lyckas i alla aspekter av ditt liv.

Denna klass kommer vi att diskutera vikten av kärleken och hur vi kan använda oss av kärleken för att navigera smidigt genom alla tester i livet. Vi kommer också att öppna upp spänningarna och blockeringarna som har stoppat oss från att kunna älska. Vi kommer att finna kärnan så att vi kan få den att växa villkorslöst.
Vanliga frågor


När?
KÄRLEK börjar måndagen den 2 September mellan 17:30 - 20:00
Var?
KK studio, en lyxig studio på Östermalm. Tunnelbana Östermalmstorg. Mer info om var och hur inför kursen kommer efter anmälan.
Kan jag ta igen om jag missar en klass?
På grund av det få plaser som finns, går det inte att ta igen några klasser som du missar.

Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från sjukdom."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gongfantast. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privata coaching och kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.Kursen är inte öppen för inskrivning.