Vzfhfi9tt2oiytzsvtqg

TID & RUM

Vad skall du göra och när är det bäst att göra det för att nå det bästa resultatet.

Vad betyder det när det är nymåne? När är det bäst att ta viktiga beslut, skriva kontrakt eller påbörja något nytt? När är det bäst att hålla i klasser eller boka möten. När är det bästa att så frön eller avsluta saker?

Vi är så vana med våra kalendrar att vi glömmer bort att vi är en del av Universum och att allt är i konstant rörelse. Ibland är energierna med oss och ibland kan det kännas som om allt står still.

I denna kurs kommer vi att få en insikt i de Universella cykler som finns och hur de berör just oss. Få verktyg genom mantra och meditationer för att underlätta svårare tider och för att förbättra bättre tider.


Vanliga frågor


NÄR?
4 November 17:30 - 20:00
VAR?
KK studio, en lyxig studio på Östermalm. Tunnelbana Östermalmstorg. Mer info om var och hur inför kursen kommer efter anmälan.
Kan jag ta igen om jag missar en klass?
På grund av det få plaser som finns, går det inte att ta igen några klasser som du missar..

Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från sjukdom."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gongfantast. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privata coaching och kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.Kursen är inte öppen för inskrivning.