Mdhskzx3s9aubboz3yzh

STÄRK - LIFEBOOSTER v 2

En stakare och mer flexibel kropp på 7 dagar.

   Titta på Promo

"Att hela tiden se till att vi håller oss flexibla är nyckeln till att inte åldras för fort."

STÄRK: Stark och flexibel är på programmet i denna modul 2 på Lifebooster kursen.

När vi har en stark mage och nedre rygg kan vi lättare navigera med lätthet. Vi får inte lika snabbt ont efter en lång dag på jobbet framför en dator eller böjd framför en telefon.

Om du känner att du behöver en fysisk genomkörare så är det här kursen för dig.

Du kan antingen följa kursens gång: 1 övning per dag för att verkligen förstå hur du ska göra den eller om du är modig gå direkt till passet där Kristina vägleder dig igenom övningarna.Se förhandsvisningen

Här får du en inblick från 3 övningar som du kommer att få göra på Stärk Kursen.


Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Vanliga frågor


När börjar och avslutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en helt självstudierad online kurs - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter livstidens tillträde? Efter inskrivning har du obegränsad tillgång till kursen så länge du vill - över alla enheter du äger.

Börja nu!