En daglig praxis jätte viktigt att ha om du behöver en förändring i ditt liv.

Lider du av tex...ångest, sömnsvårigheter, stress, matstörningar, beroende, bipolaritet, depression, destruktiva relationereller annat som långsamt bryter ner dig?

Genom tillämpning av dessa beprövade tekniker och praktiska verktyg kommer du att omfamna förändringar och utmana livet med sanning och ta ansvar för det liv du vill skapa.

När du lever efter dessa 6 principer kommer allt att falla på plats: äta rätt, tänka rätt, känna rätt, agera rätt, kommunicera rätt, ha rätt attityd.När du bokar en tid kommer du att få välja om du vill ha ett Skype möte eller om du vill ta en personlig tid.

Kristina kommer att fråga vissa frågor beroende på din problematik och därifrån hitta kärnan i det som stör och ge dig en spellista för att omprogrammera det destruktiva mönstret som satt sig i det undermedvetna. Hon kommer att hjälpa dig att bli medveten om det och vidta de åtgärder som behövs. Därifrån kommer du att få en spellista med yoga övningar som påskyndar din process till att det bli medvetet och förändring kan ske.

Du bestämmer själv hur lång du vill att din spellista ska vara beroende på hur mycket tid du kan avsätta varje dag eller åtminstone 3 gånger i veckan.

Om du inte tror att du kan göra 3 gånger i veckan är det kanske bättre att du provar en av kurserna först tills du känner behovet av att vilja utmana dig själv mer.

Där kärleken är finns lyckan.

Sat Nam

Kristina


Prislista:

Skype 30 minuter: 600sek

Privat 60 minuter: 1500 sek

Skräddarsydd Spellista: 500 sekIntresseanmälan till Privat Spellista

* indicates required