Ngh6nxrqkunnd88mv7uc

ÖPPNA: LIFEBOOSTER v 3

Andnings meditationer för fokus energi och lugn.

   Titta på Promo

ÖPPNA är en vecka med andning och meditationsövningar för att intensifiera arbetet som vi har gjort under modul 1 och 2 på Lifebooster.

Denna serie kan också användas helt av sig självt för att få mer Prana-Livskraft i vårt system.

Serien i dess helhet öppnar upp lungkapaciteten, stärker lungor och alla inre organ och balanserar hjärnhalvorna. Vi frigör dessutom blockeringar i vårt känslomässiga system, tex gamla minnen av trauma som kan stå i vägen för att leva det livet vi är menade att leva.

Denna serie kan göras dagligen om du vill få ut det bästa av den.

Du kan välja att göra en övning per dag eller några eller hela serien.

Lite varje dag går långa vägar för att må bättre och bättre för varje dag.


Se förhandsvisningen

Här kommer ett smakprov på det du kommer att uppleva på Öppna kursen.


Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Börja nu!