Pfpuvurdsjirfnjorcbz

MENTAL FOKUS

Öka din koncentrationsförmåga

"Om du känner att du börjar att gå i väggen så är denna serie klockren för att du stannar upp och ge mängder av koncentrerat syre till hjärnan."

Den ständiga informationen som vi har vid våra fingerspetsar och kraven av idag på jobbet, som förälder eller partner blir det svårt att hålla oss fokuserade på det som är viktigast för stunden. Då gäller det att stoppa bandet och backa lite. Antingen gå på en promenad eller ta till sig MENTAL FOKUS.

MENTAL FOKUS: är en kompilation av meditationer som hjälper att hålla vår hjärna i bra skick. Koncentrationsförmågan blir bättre och vi tänker klarare.

Du kan välja vad för slags fokus och koncentration du vill ha och hur lång tid du behöver investera för att nå resultat.

3 minuter om dagen gör redan skillnad.

Du kan antingen göra hela passet eller meditationerna och andningsövningarna för sig själva.


Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Kurser ingår i inköpNYBÖRJAREN
Lär dig de grundläggande övningarna för din praxis.
Kristina Kumlin
Gratis

Ursprungspriset: 0 kr


Börja nu!