Arwykykzre6l72qui8y3

MANTRA FÖR SMÄRTKROPPEN

Lär dig vilka mantran du kan använda för att navigera runt negativa frekvenser.

Universum är en stor vibration.

Mantra är det snabbaste sättet att påverka hjärnan. Och genom hjärnan påverkar vi vår hälsa både psykiskt och fysiskt och framför allt så är vibration det bästa sättet att nå villkorlös kärlek.

Genom mantra vibration kan vi dessutom få hjälp på traven med att de osynliga krafterna är med oss. Vi kan manipulera så att vi hela tiden är i medvind. Vi kan släppa på inre blockeringar, hålla oss inom ramen av villkorslös kärlek som som stoppar oss i flödet. Vilket mantra för vilken tid. Jag rekommenderar varmt att ha gjort alla tid och rum, smärtkropp, Hur jag fungerar och kärlek för att få mest ut av denna klass.

Platserna fylls snabbt så först till kvarn.


Vanliga frågor


Närbörjar och startar kursen?
Kursen börjar den 4 e November tid: 17:30 - 20:00
Var?
KK studio. Är Kristinas fina lilla studio på Östermalm. Tunnelbana Östermalmstorg. Efter att du har bokat in dig kommer du att få den exatcta adressen.
Kan jag ta igen om jag missar en klass?
Nej Tyvärr, Kristina har begränsat med platser.

Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från sjukdom."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gongfantast. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privata coaching och kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.Kursen är inte öppen för inskrivning.