Sziykb7szqojj9n0skko

INNER POWER (INGA PLATSER KVAR)

Start 8 April - 6 Måndagar mellan 17:30 - 19:00

Vi är mycket kraftfullare än vad vårt ego tror att vi är. Ibland kan det kännas att åldern sätter sina spår och det går inte att göra något åt det.
Men jo! Det gör det visst!Det finns massa beprövade övningar som har funnits i över 5000 år och jag letar dagligen efter övningar som håller mig ung och stark och lycklig.
Det är dags att omfamna lyckan och lämna det som är negativt.
Det som gör oss beroende mer än någon annan substans är kemin på vårt blod. Man kan säga att kemin på blodet håller oss inom egots ramar.Precis som en dator behöver uppdateringar eller vårt hem behövs dammas av eller bilen som ska på service så behöver vi serva vår kropp vår själ och vårt sinne.Inner Power kommer hjälpa dig med just det. Höja din energifrekvens och känna dig kraftfullare i alla aspekter av ditt liv.

Efter 6 veckor kommer du möta sommaren med glans.

Måndagar 17.30 - 19:00

Datum: 8, 29 April - 6, 13, 20, 27 Maj

Location, Nybrogatan 57. Tbana Östermalmstorg.


Kurser ingår i inköpNYBÖRJAREN
Lär dig de grundläggande övningarna för din praxis.
Kristina Kumlin
Gratis

Ursprungspriset: $0


Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Kursen är inte öppen för inskrivning.