Mafwxhjrxd6ita58fquq

Hur funkar jag?

Vi alla är unika, ta reda på vilket sätt du är unik.

Omfamna den du är och förbättra dig genom att vara den du är.

Vi alla är helt unika. Att förstå att vi fungerar på olika sätt kan vara viktigt för att förbättra din självkänsla och förstå din omgivning.

Vi har alla ett filter som vi tänker igenom. Om du är en positiv människa ser du gärna att glasset är halvfullt. En negativ människa ser gärna att samma glas är halvtomt. Vem är du och kan du ändra på ditt filter så att du nu kan se saker halvfullt?

Hur ser du på saker, hur tänker du annorlunda än andra? Hur ser andra dig och vad är din undermedvetna innersta önskan?

Vad behöver du för att uppnå balans och vara lycklig utan att det ska vara svårt.


Efter denna klass kommer du få svaren på alla frågor. 1 timme av prat och 90 minuter av Kristinas Yoga och meditation för att vi ska kunna öppna oss till de energierna vi är födda med.


Vanliga frågor


NÄR ?
30 September kl 17:30 - 20:00
VAR?
KK studio, en lyxig studio på Östermalm. Tunnelbana Östermalmstorg. Mer info om var och hur inför kursen kommer efter anmälan.
Kan jag ta igen om jag missar en klass?
På grund av det få plaser som finns, går det inte att ta igen några klasser som du missar..

Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från sjukdom."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gongfantast. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privata coaching och kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.Kursen är inte öppen för inskrivning.