Ywrgsbtkrr2tgbbzycrk

GLAD RYGG

Underhåll en frisk rygg

"I indien mäter de åldern med hur flexibel din rygg är."

Efter långa dagar sittandes framför en dator och hukandes över en telefon blir det enkelt för ryggen att komma i obalans och stress.

GLAD RYGG är speciellt designade för att släppa på obalansen och spänningarna i ryggen och magpartiet som bidrar till att vi får ont.

Vi aktiverar ryggmärgsvätskan så att vi får en yngre rygg. <Serien hjälper med spänningshuvudvärk och stel nacke.

Övningarna används lite a la carte. Dagligt rekommenderas även om det bara är 3 minuter du hinner med.
Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Vanliga frågor


När börjar och avslutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en helt självstudierad online kurs - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter livstidens tillträde? Efter inskrivning har du obegränsad tillgång till kursen så länge du vill - över alla enheter du äger.

Börja nu!