5n586wybqwyjehd7pheg

RELATIONER

Förstå för att förbättra dina relationer

Omvandla en negativ relation till en positiv relation

Kommunikation är det viktigaste som finns i en relation.

Har du ibland velat förstå hur din partner tänker och undrat hur det vore att vara i någon annas huvud bara för en dag?

Vi är alla helt olika och vi tänker på olika sätt. Har du ibland velat förstå hur din partner tänker och undrat hur det vore att vara i någon annas huvud bara för en dag?

Efter denna kurs kommer du att förstå din partner och din roll i din partners liv. Är ni kompatibla eller inte. Kan man förbättra relationen eller är det bara att gå vidare. Hur kan jag förlåta och vad bör jag tänka på för att det inte ska bli bråk. Vad kan jag göra för att leva i en lycklig relation. Är det värt att satsa eller inte?

Hur fungerar mina barn så att jag vet hur jag ska bli en bättre förälder? Hur kan jag bli en bättre medarbetare? Hur fungerar min chef och hur kan jag förbättra kommunikationen mellan oss.Vanliga frågor


NÄR?
7 Oktober kl 17:30 - 20:00
VAR?
KK studio, en lyxig studio på Östermalm. Tunnelbana Östermalmstorg. Mer info om var och hur inför kursen kommer efter anmälan.
Kan jag ta igen en om jag missar en klass?
På grund av det få plaser som finns, går det inte att ta igen några klasser som du missar.

Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från sjukdom."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gongfantast. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privata coaching och kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.Kursen är inte öppen för inskrivning.