Ujo8yluss2y6oxudbl4e

ENERGIKICK

Höj din frekvens och få mer energi i kroppen.

"Om du frigör din energi, höjer du också din frekvens. När du höjer din frekvens attraherar du positivare situationer och människor och drar till dig välgång."


Visste du att vi använder oss av 75 % av vår energitillgång?

MER ENERGI: Hjälper dig att frigöra de resterade 25 procenten. Den tillför mer Prana (livskraft) till kroppen och frigör omedvetna energiblockeringar.

Om du frigör din energi, höjer du också din frekvens. När du höjer din frekvens attraherar du positivare situationer och människor och drar till dig välgång.

MER ENERGI är en serie av lätta övningar som du kan använda dagligen för att upprätthålla en högre energinivå.

Om du är trött efter en utekväll eller om du vill boosta dig inför jobbet, om du har sovit lite för lite och har mycket som ska göras är dessa övningar en fantastisk hjälp.

"Visste du att vi använder oss av 75 % av vår energitillgång?"


Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Kurser ingår i inköpNYBÖRJAREN
Lär dig de grundläggande övningarna för din praxis.
Kristina Kumlin
Gratis

Ursprungspriset: 0 kr


Vanliga frågor


När börjar och avslutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en helt självstudierad online kurs - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter livstidens tillträde? Efter inskrivning har du obegränsad tillgång till kursen så länge du vill - över alla enheter du äger.

Börja nu!