J0kqrcmtvkgqm7xe8fbf

BOOSTA: LIFEBOOSTER v 1

Tänj dina lungor, frigör energi och känn dig starkare.

   Titta på Promo

"Energin inom oss stagnerar med åldern och dessa övningar hjälper att "töja" på oss inifrån och ut genom kraftfull andning. När vi gör detta öppnar vi i kapillärerna och frigör vi en massa ny energi."

BOOSTA är den första modulen på Lifebooster och den fokuserar på att hålla oss unga i kropp och sinne.

Vi jobbar dessutom på att sträcka oss i olika håll så att vi får mer plats i kroppen och då kommer självförtroendet med på köpet.

Detta är en serie som du kan ha i din verktygslåda och kommer att stärka hela dig.

Om du får en svacka gå till denna serie.

Du kan välja att göra en övning varje dag som den är presenterad i kursen eller köra hela 18 minuters passet för att boosta din kropp och din energi.Se förhandsvisningen på Övning 1

Övning 1 "töjer" oss inifrån och ut. Varför behöver vi det? se filmen.


Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Börja nu!