Th3czgus4gfxumm6xqog

ANTISTRESS

Medicinsk yoga- & meditationer som motverkar ångest och tillför lugn i din kropp.

I denna kurs kommer du att få tillgång till övningar som kommer att hjälpa dig att hantera eller motverka alla former av stress.

- Om du vill få bort frustrationen som du kan känna inför en situation.

- Om du kan få klarhet inför ett beslut.

- Om du vill sluta gnaga på något negativt som händer i ditt liv eller.

- Om du vill bli kvitt en ångest som du känner.

- Du kan välja mellan ett helt pass som kommer att ge dig lugn och harmoni eller enskilda övningar som känns klockrena för stunden.

Övningarna går att göra som en serie eller separat. Följ ditt hjärta och känn in med din hjärna vad som fungerar bäst för dig.Din instruktör


Kristina Kumlin
Kristina Kumlin

"Egentligen är det väldigt enkelt. Balans och en högre energinivå håller oss från att bli sjuka."

Kristina Kumlin har studerat yoga och meditation sedan 1995 då hon hade gått i botten på både ett fysiskt och psykiskt plan.

Sedan dess har hon varit och är fortfarande intresserad av att lära sig mer hur vi kan förena det vetenskapliga med det alternativa för att se en helhet i kroppen. Balans är nyckeln till hälsa. Om vi skapar obalans i vår kropp blir resultatet sjukdom, på ett eller annat sätt.

Hon är Yogaterapeut, certifierad Kundalini och Shakti Naam yogalärare, Harmonium och Sat Nam Rasayan helare och Qi gong. Hon har jobbat professionellt mellan New York, Paris och Stockholm med privat coaching och håller föreläsningar, kurser och events där hälsan och den inre lyckan alltid står i fokus.


Vanliga frågor


När börjar och avslutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Det är en helt självstudierad online kurs - du bestämmer när du börjar och när du är klar.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter livstidens tillträde? Efter inskrivning har du obegränsad tillgång till kursen så länge du vill - över alla enheter du äger.

Börja nu!